AJ CROCE USA (Concert geannuleerd)

Datum en Tijdstip: 
24 augustus 2017 - 20:30
Lokatie: 
Cultuurpodium Vanslag
Organisator: 
Roots on the Road

Het management van AJ Croce heeft vanwege logistieke problemen in de tour, het concert op 24 augustus bij Roots on The Road in VanSlag geannuleerd. We richten ons in gezamenlijkheid nu op de tour in 2018.

 

AJ Croce komt opnieuw naar Roots on the Road in VanSlag. De datum is donderdag 24 augustus. Het kon niet uitblijven na zijn succesvolle optreden vorig jaar augustus in de Borger Cultuurtempel. Het vuur spatte er van af met zijn uitgebeende bluesrock en sterke piano riffs. Met zijn markante stem treed de Amerikaan uit Pennsylvania in devoetsporen van zijn overleden vader, Jim Croce. Deze kwam in 1973 om het leven bij een vliegtuigcrash tijdens een tour in Amerika.

AJ Croce heeft dus hetzelfde beroep als zijn vader, maar waar deze een folky was, zoekt zijn zoon het meer in de blues, pop en country. Als we zijn debuutalbum A.J. Croce (1993) als startpunt nemen, zit hij alweer vijfentwintig jaar in het vak, een periode waarin hij is uitgegroeid tot een gelauwerde rootsartiest die zelfs Willie Nelson tot zijn fans mag rekenen.

Twee jaar geleden was er een re-issue van zijn tweede album That’s Me In The Bar (1995), maar nu kijkt A.J. weer naar de toekomst: een nieuwe plaat, Just Like Medicine, komt eraan! Op dit album werkt Croce samen met soulartiesten als Penn (Aretha Franklin, Percy Sledge, Janis Joplin), David Hood (The Staple Singers, Boz Scaggs, Paul Simon), Colin Linden (Keb' Mo', Bob Dylan), Muscle Shoals en The McCrary Sisters. 

We hebben AJ Croce weer in huis! De dag na Cloud Nine in Tivoli Vredenburg en de dag voor Tonder Festival Denemarken. We zijn er blij mee en hebben nu al een warm gevoel.  

Signups closed for this Evenement