The Dustbowl Revival komt met een nieuwe plaat. Maar eerst een gouden single!

De Dustbowl Revival heeft onlangs twee tracks vrijgegeven van haar nieuwe album dat in de lente van 2017 uit gaat komen. Het geestdriftige achtkoppige gezelschap neemt het nieuwe materiaal op met Flogging Molly mede-oprichter Ted Hutt, Brits muziekproducer, muzikant en songwriter en winnaar van een Grammy Award. Hij is tegenwoordig woonachtig in Los Angeles, CA en werkte onder meer met The Old Crow Medicine Show en Gaslight Anthem. Hij duwt de bandleden van The Dustbowl Revival een beetje dieper in de hardere soul en de soevereine regels van de funk. 

‘Busted’ en ‘Only One’ zijn de twee nummers die uitgekozen zijn als promo op een 7” single in goud vinyl. Van de A-zijde ‘Busted’ is een officiële videoclip opgenomen. Video director Devin Schiro zegt: ‘Ik voel me overweldigd door de verbazingwekkende prestaties van de groep jonge muzikanten, van het bijeenkomen voor de bespreking van het concept tot de video shoot in een eendaagse sessie. De band op haar beurt is ontzettend trots op de cast van meer dan twintig krachtige vrouwen, dansers en de geweldige crew die dit mogelijk heeft gemaakt!

De Goldy 7” single is een hebbeding als je het ons vraagt. Hij is te bestellen via: http://www.relix.com/blogs/detail/video_premiere_the_dustbowl_revival_busted