Festival Motel Mozaique Rotterdam 18 t/m 20 april

Rotterdam is een leuke stad. MOMO hebben we wel eens beter ervaren. De programmering en de locaties waren, wat ons betreft, dit jaar wat minder. Pluspunt: Sylvie Kreusch, Apparat, Grand Brothers & Ensemble, Lubomyr Melnyk, Melanie De Biasio. Natuurlijk stond er nog meer moois op Motel Mozaique 2019. Dank organisatie!

Sylvie Kreusch en Band in Worm op Motel Mozaique. In Warhaus van muze Maarten Devoldere een bescheiden rol. Nu solo met zinderende Synthpop en niet te stuiten energie. Belgisch, zeker!

Melanie de Biasio. De Begische en haar band kwamen in de Rotterdamse schouwburg (puik geluid!) veel beter uit de verf dan op Transition in de (te) Grote zaal. De Melanie de Biasio van zaterdag deed wat terugdenken aan haar prachtige optreden op het bospodium van Into The Great Wide Open in 2014. Puur, intiem en heel diep. Natuurlijk stond er nog meer moois op Motel Mozaique 2019. Dank organisatie!

Lubomyr Melnyk uit de Oekraine in de Arminiuskerk op Motel Mozaique. Ga hem beluisteren en verdiep je in zijn levensfilosofie. Geweldig pianist!