ROD PICOTT & The Gun Shy Dogs + Support: The Wild Ponies (USA)

Datum en Tijdstip: 
4 oktober 2013 - 21:00
Lokatie: 
Cultuurpodium VANSLAG Borger
Organisator: 
Roots on the Road

Rod Picott staat aan de top van de hedendaagse Americana, alt-country en folk scene. De singer-songwriter uit New Hampshire maakt al ruim tien jaar lang muziek en begon zijn carrière in zijn studententijd als straatmuzikant. Zijn talent werd opgemerkt en al gauw ruilde hij zijn boeken in voor een leven ‘on the road’ als artiest.

Rod’s laatste optreden bij Roots on the Road (2011) was er een om niet snel te vergeten. Komende uit Amerika werd in Londen op vliegveld Heathrow zijn vlucht naar Amsterdam tot drie keer toe geannuleerd waardoor hij niet op tijd aanwezig kon zijn voor zijn optreden. Ondertussen was Edwin Jongedijk (Taneytown) bereid gevonden het concert een aanvang te geven. Tijdens diens optreden stormde Rod binnen, nam een korte pauze om even tot zichzelf te komen en stapte daarna het podium op. Geen jetlag of wat dan ook, in twee sets gaf hij een weergaloze show, zijn beste concert ooit bij Roots on the Road.

Vrijdag 4 oktober wordt het ook een bijzonder optreden met de release van Rod Picott’s nieuwste en veel belovende CD ‘Hang Your Hopes From a Crooked Nail’. Wel heel speciaal is het, dat hij in een triobezetting komt als Rod Picott & The Gun Shy Dogs, een heuse bandsetting, zoals we dat ook in Amerika van hem zien. De support wordt verzorgd door 'The Wild Ponies’, ook uit Amerika.

Rod Picott dit keer in een bandsetting dus, dat belooft wat … Beluister "I Might Be Broken Now"

Signups closed for this Evenement