RTV Drenthe's Cultuurprogramma PODIUM elke zondagmiddag live vanuit 't Keerpunt...

PODIUM komt vanaf zondag 13 maart live vanuit café 't Keerpunt in Spijkerboor. Presentator Lukas Koops ontvangt schrijvers, theatermakers, muzikanten, beeldend kunstenaars en andere kunstenmakers en gaat met hen in gesprek over hun werk.  Liefhebbers van cultuur en live-muziek kunnen iedere zondag tussen 15.00 en 16.00 uur bij de uitzending aanwezig zijn. LUISTER PODIUM


Elke zondagmiddag is er live-muziek en PodiumPoeet Egbert Hovenkamp (gemeentedichter van Aa & Hunze) schrijft elke zondag tijdens de uitzending een gedicht over de gasten en wat ze bezig houdt. Tegen het eind draagt hij dit gedicht voor. Publiek is van harte welkom in muziekcafé 't Keerpunt aan de Hunze.


De eerste uitzending op 13 maart stond in het teken van Cultuurlijk Aa & Hunze. Aa & Hunze is in 2011 de Culturele Gemeente van Drenthe. In 'Podium' kwamen verschillende gasten aan het woord die vertellden over de projecten waar ze mee bezig zijn. De live-muziek was van Bé Hegen en zijn muzikale vrienden van Greyhound Blues Band.