BEARS OF LEGEND (Quebec, Canada)

Datum en Tijdstip: 
6 oktober 2017 - 21:00
Lokatie: 
Cultuurpodium Vanslag
Organisator: 
Roots on the Road
 
Bears of Legend (www.bearsoflegend.com) is een groep van jonge muzikanten uit Quebec, Canada. Zij brengt met hart en ziel een levende mix van klassieke en progressieve folk- rock muziek rond inspirerende teksten. Hun performance, openheid en eigenheid op het podium inspireren het publiek tot meebeleven. 
 
In Quebeck, de Franstalige provincie van Canada, staat Bears of Legend bekend als één van de meest energierijke, actieve en originele bands. In april 2015 deden ze de release van hun CD ‘Chostwritten Chronicles’; Een plaat met een thematisch concept en originele teksten. Het is gewaardeerd als beste plaat in zijn genre. 
 
De bandleden van Bears en Legend zijn met hun traditionele instrumenten en zang op een innoverende wijze in de weer met complexe muzikale arrangementen, vocale harmonieën en krachtige en epische orkestrale thema's. 
Reservering voor BEARS OF LEGEND (Quebec, Canada)
Een e-mailadres is vereist voor gebruikers die niet zijn geregistreerd op deze website. Als u een geregistreerde gebruiker van de deze website bent, login om in te schrijven voor dit Evenement.